De juiste cursus

Of je nu een beginnende of een gevorderde belegger bent, de cursussen van JB Academy ondersteunen je bij het starten en uitbreiden van je vermogensopbouw.

Wat bieden de cursussen?

Je krijgt basis- en detailkennis over het beleggen op de beurs. Je leert hoe je deze informatie in de praktijk kunt toepassen. Daarnaast leer ik je hoe je jouw persoonlijke financiële situatie naar een hoger niveau kunt tillen.

We kijken naar verschillende strategieën die beleggers hanteren en hoe jij deze in de praktijk kunt toepassen. De stappen die een belegger moet nemen, maak ik duidelijk aan de hand van praktijkvoorbeelden.

We bespreken hoe mijn ervaring jou gaat helpen een verantwoorde belegger te worden. De valkuilen die ik in het verleden ben tegengekomen, licht ik toe aan de hand van praktijkvoorbeelden. Zo kun jij zo goed mogelijk voorbereiden op de praktijk.

Je denkwijze is het belangrijkste onderdeel wanneer je belegt/investeert. Emoties moet je zo goed mogelijk onder controle houden. Ik ga je mentaal klaarstomen, zodat jij op een juiste manier kunt beginnen aan het opbouwen van vermogen.

Tijdens de cursus bouwen we naar een plan dat je in de praktijk gaat toepassen. Dit plan zal jou ondersteuning geven wanneer jij begint aan het opbouwen van een financieel sterke toekomst.

Investeer in jezelf, hier pluk je de rest van je leven de vruchten van!

Hieronder vind je een impressie van het cursusmateriaal dat Juist Beleggen inzet tijdens cursusdagen.

laptop-1-compleet
Net als bij elke methode voor vermogensgroei, is er sprake van risico bij het beleggen op de beurs. Het is goed om te weten dat de mate van risico sterk varieert en dat je hier zelf alle invloed op hebt. Na het volgen van één van de cursussen, ben jij in staat jouw risico’s te managen en op een verantwoorde manier te  gaan beleggen.
Iedereen kan een vermogen opbouwen door op een verstandige en verantwoorde manier met geld om te gaan. Het bewust worden van je persoonlijke financiële situatie en het wegwijs worden gemaakt in de wereld van beleggen vormt hier de basis voor.
laptop-2-compleet
laptop-3-compleet
Juist Beleggen biedt jou de juiste handvatten, zodat jij verstandig een start gaat maken aan je financieel sterke toekomst of deze kunt gaan uitbreiden. Je wordt klaargestoomd om jouw financiële doelen in het leven te gaan behalen.

Kies de cursus die bij jou past

Je kunt op twee manieren deelnemen aan de cursussen. Beide cursussen bevatten de kennis en ervaring die jij nodig hebt om je pad naar financiële vrijheid een kickstart te geven. Naast het cursusmateriaal ontvang je de tools die jou ondersteunen je vermogen daadwerkelijk te laten groeien.  

1-op-1 cursus

De 1-op-1 cursus is zowel fysiek als online te reserveren. Samen kijken we naar je persoonlijke situatie en bouwen we naar een persoonsgebonden plan om op een verantwoorde manier jouw financieel sterke toekomst op te bouwen.

Groepscursus op locatie

De cursus op locatie waarbij je in groepsverband leert op een juiste en verantwoorde manier je financieel sterke toekomst op te bouwen. Onderschat de kracht van het samenkomen niet!

Schrijf je vrijblijvend in
1-op-1 cursus